Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Garmin Index Smart Scale och Forerunner 235 Zkumpa — Sep 08, 2016 02:16AM PDT

Hej!
Jag har försökt ansluta MyFitnessPal till Garmin Connect och det fungerar delvis. Vågen som heter Index Smart Scale skickar enbart vikt-data om man integrerar Garmin Connect med den enheten, dvs den slutar skicka mätdata för exempelvis fettprocent (vilket är det enda jag är intresserad av).
Det vore ju sjukt bra om den lilla detaljen kunde ramla på plats så att systemen fungerar helt integrerat. Nettokalorier och träningsresultat på båda ställena vore såklart en dröm.

1 Community Answers

Up 0 rated Down

Logan MyFitnessPal Agent Sep 08, 2016 12:23PM PDT

Vi ber om ursäkt, men vid denna tid, vi för närvarande endast erbjuda support på engelska. Vi är verkligen ledsna för eventuella besvär detta kan orsaka. Tills vi är bättre rustade att hantera stöd i andra språk, kan du finna det fördelaktigt att använda en gratis online översättningstjänst, såsom http://translate.google.com/, för att hjälpa till att översätta följande. Tack för din förståelse.

Hey thanks for posting your question. Although syncing body fat is not currently a feature of the Garmin Connect integration, we will definitely consider it for future updates.

In the meantime, thank you for using MyFitnessPal and we wish you success with your weight and nutritional goals.

Kind regards,
Logan
MyFitnessPal Staff

Contact Us

Don't see the answer to your question?

Your fellow MyFitnessPal users and our Customer Happiness Team are always here to help.